Lediga jobb

 

Skogssällskapet söker en skogsförvaltare

Skogssällskapet sköter skogsfastigheter och markegendomar utifrån kundens mål. Med vårt team gör vi allt för att nå och överträffa dessa mål. Det har vi gjort i mer än hundra år. Vi arbetar för en hållbar utveckling och finns i Finland, Sverige och Baltikum.

Vi växer och förstärker vår verksamhet längs sydkusten och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare med Nyland som utgångspunkt. Vår organisation är värdestyrd och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du ser helheten och är beredd att sköta även t.ex. disponentskap och viltförvaltning vid behov. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med lokala entreprenörer, virkesköpare och övriga kolleger i den egna organisationen.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att vara road av affärer och av att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi.

Eftersom vi hela tiden vill växa får du arbeta aktivt för att rekrytera nya kunder och utveckla affärerna hos befintliga kunder, något som ger mervärden åt både kunden och Skogssällskapet. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

Du har skoglig utbildning, helst med några års branscherfarenhet, fungerar både på svenska och finska samt är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsterna:
Tomas Landers, VD tel. 050 - 3500 760

Skicka din fritt formulerade ansökan samt CV och löneanspråk till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så snart som möjligt, dock senast 24.3.2019. Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande från mitten av mars.